Identifikohu
GFS Research

Outsourcing nga Shqiperia

Sondazhe, CATI dhe CAWI

Partneret tuaj ne Zhvillim

Akses pa mundim ne zonen e rezervuar

Cilesi e Larte me Kosto te Ulet

Fokusohuni ne biznesin tuaj dhe na e lini ne punen quantitative te mbledhjes se te dhenaveMe cfare merremi tek GFS Research

 

lexo me shume rreth nesh Read More

Kontakt

Rr. Milto Tutulani, Kati 2

Tel/Fax: +35542202167
Mob: +355692138991

Na gjeni lehte

GFS Research Map

Aplikimi i Intervistueseve

Tentoni te beheni intervistues per GFS Research dhe perfitoni nga mundesi per te punuar me disa nga kompanite kryesore globale.

Certifikata e Kurseve Profesionale

Jemi krenar te mbajme certifikaten per kurset profesionale.

shiko certifikaten

Certifikuar ISO 9001:2008

ISO Certified

Procesi jone i punes respekton standartet ISO.

shiko certifikaten